Majesty 2 til Xbox 360

Paradox med konsollspill

Etterfølgeren til kultspillet Majesty får en konsollversjon.

Nettstedet Strategy Informer har snakket med visepresident Fredrik Wester fra Paradox, og temaet for intervjuet var etterfølgeren til klassiske Majesty.

Her kom det blant annet frem at Paradox Interactive planlegger konsollversjoner av spillet. På spørsmål om Paradox kunne bekrefte ryktene om en konsollversjon svarte Fredrik Wester følgende:

– Ja, vi jobber med å utvikle spillet for konsoll. Dette er en ny erfaring for oss, så vi kan ikke gå i detaljer enda.

Videre bekreftet han at det i utgangspunktet er snakk om en versjon for Xbox 360, men at Paradox også håper å få ut en versjon til en håndholdt plattform.

– Vi tror at spillet vil fungere svært godt på konsoll. Spillet er ikke noen «klikkefest», og ved hjelp av gode kontroller kan det lett la seg gjøre på konsoll, sa Wester.

Xbox 360-versjonen er under utvikling hos 1C:Ino-Co, som også står for PC-versjonen. Spillet vil inneholde så mye som mulig av gameplayet fra PC-versjonen, men vil også gjennomgå noen endringer for konsollmiljøet.

Majesty 2 er et strategispill der du må bygge og forsvare ditt eget samfunn, i et middelaldersk fantasiunivers. Spillet skal etter planen lanseres i løpet av andre kvartal 2009.

Siste fra forsiden