Majoras Mask på Virtual Console i dag

Nå kan du gjenoppleve dette fantastiske eventyret.

Wiis Virtual Console-nedlastingstjeneste, som gir deg muligheten til å laste ned eldre spill fra forskjellige konsoller, har på mange måter vært en stor suksess. Hundrevis av spill fra et utall konsoller har blitt lagt ut for en relativt rimelig penge. Men dessverre har altfor få titler fra Nintendo 64 funnet sin vei til tjenesten.

I dag slutter forhåpentligvis denne trenden – for nå har Nintendo lagt ut The Legend of Zelda: Majoras Mask til prisen av 1000 Wii-poeng, som et lite plaster på såret.

Som det andre Zelda-spillet til Nintendos 64-bits konsoll var Majoras Mask et spill som trollbandt mange. Majoras Mask var ganske unikt som Zelda-spill på flere måter. For det første var det en direkte oppfølger, den grønnkledde helten i Majoras Mask var ingen ringere enn Link fra Ocarina of Time. Spillet var et av de få Zelda-spillene som har våget å gå vekk fra den godt brukte redde prinsessen-historien, borte var også de tradisjonelle store templene og leting etter fine stener. Samling av masker og tidsreiser var det som gjaldt; Link hadde tre dager på seg før månen falt ned på jorden og dommedag var et faktum.

Så nå har vi noe å kose oss med i helgen!

Siste fra forsiden