Mandig action fra Double Fine

I Trenched får du beskytte kloden fra invasjon.

Studioet til LucasArts-legenden Tim Schafer har vært svært aktive etter den trøblete lanseringen av Brütal Legend. I fjor høst fikk vi Costume Quest, nylig kom Stacking, og nå har utvikleren kunngjort Trenched.

Trenched skal lanseres til Xbox Live Arcade, og utgis av Microsoft. Spillet ser ut til å finne sted under eller relativt kort etter den andre verdenskrigen, og skildrer historien om en invasjon fra det ytre rom. Rombeistene har utryddet så godt som hele det amerikanske forsvaret, og nå hviler jordens fremtid på en eksperimentell divisjon som kalles Mobile Trench Unit.

Sjekk traileren!

Disse hardbarkede soldatene bruker noe de kaller mobile skyttergraver, som i praksis er vandrende kamproboter hvor våpnene består av fastmonterte våpen av den typen man brukte for å forsvare skyttergravene. Litt som Battle Bus, med andre ord.

Vi har ikke særlig mye konkret informasjon om spillet, men den offisielle traileren lover store muligheter til å skreddersy din mobile skyttergrav og utføre massevis av heltedåder.

Mer informasjon blir forhåpentligvis snart å finne på spillets offisielle nettsted. Skjermbilder finner du hos Joystiq.

Siste fra forsiden