Månedens leseromtale (juli 2006)

Vi manglet definitivt ikke gode kandidater til månedens leseromtale i juli, men klarte etter mye om og men å velge ut en vinner.

Gamer.no sine lesere har så absolutt ikke ligget på latsiden i juli, tross det varme været og den relativt stille perioden spillindustrien befinner seg i for tiden. I løpet av måneden fikk vi inn mange gode lesereromtaler, og det var alt annet enn lett å kåre en vinner.

Blant omtalene vi hadde størst sans for finner vi Pål Solheimsnes sin entusiastiske omtale av et av fjorårets mest minneverdige spill, Fahrenheit. Erlend Kristensen gav oss en velskrevet og informativ omtale av skytespillet Red Orchestra, mens en anonym forfatter leverte en god og lettlest beskrivelse av det nyeste Hitman-spillet, Blood Money.

Football Manager 2006

Vinneren denne gangen blir imidlertid Bendik Rød Karlsson, som gav oss sin mening om Football Manager 2006 i en omtale som både tar for seg seriens generelle kvaliteter og den nye "team talk"-funksjonen. Omtalen er lettlest og har god flyt, og gir i tillegg et godt bilde av hvorfor Football Manager 2006 har så mange tilhengere som det har. Han forteller:

- Med en utrolig database av spillere, trenere, fotballag og informasjon, oversiktlig design og en skikkelig følelse av suksess hver gang du vinner en kamp er utvilsomt FM 2006 en klassiker. Grav frem taktikeren i deg og kast deg inn i FM-universet - ta over et lite bydgelag og gå hele den lange veien til eliteserien, eller innta sjefsstolen i Chelsea, kjøp de dyreste spillerne og vinn alt som kan vinnes!

Med denne omtalen sikrer Bendik seg to spill fra 2K Games; Prey (valgfri plattform) og CivCity: Rome (for PC). Prey er et førstepersons skytespill som ikke har særlig stor respekt for Isaac Newtons tyngdelover, mens CivCity: Rome er et bybyggerspill utviklet av folkene bak Stronghold-serien i samarbeid med Civilization-utvikleren Firaxis.

Da gjenstår det bare å gratulere Bendik Rød Karlsson med seieren og takke alle dere andre som hadde sendt inn omtaler i juli. Og husk; august er en ny måned, med nye muligheter og nye premier. Vi ser frem til å høre fra dere igjen.

Siste fra forsiden