Månedens leseromtale (mai 2006)

En halv uke forsinket deler vi i dag ut flotte spill til den beste leseromtalen i mai.

Muligheten til å legge inn egne anmeldelser har slått godt ann blant våre lesere, og vi har tro på flere gode erfaringer fra våre lesere. Erfaringer fra andre likestilte kunder er dessuten veldig viktig for mange, og danner sammen med de redaksjonelle anmeldelsene en flott pekepinn på om produktet er verdt et kjøp eller ei.

Pål Solheimsnes' vurdering av God of War

Før en lesererfaring legges ut foretar redaksjonen en vurdering av hvert enkelt bidrag, for å sikre at erfaringene holder et akseptabelt nivå, og er til hjelp for andre. For å øke motivasjonen og aktiviteten besluttet vi i forrige måned å kåre månedens beste bidrag, med premier.

Det var mye godt stoff å plukke frem fra mai, men det var Pål Solheimsnes’ vurdering av PlayStation 2-spillet God of War som falt våre hjerter aller nærmest. Her trekker Solheimsnes frem God of War om et stort, flott og brutalt actionspill som han storkoste seg med fra begynnelse til slutt. Teksten skilte seg ikke ut fordi den var skrevet på nynorsk, men fordi den hadde best flyt, minst skrivefeil og var rett og slett lett fordøyelig, samtidig som forfatter viser seriøsitet. Her er et lite utdrag:

– Den [historien] er så vanvittig god og så fantastisk at du nesten ikkje trur dine eigne auger. Kratos er ein muskelbunt av smerte, sinne og kule slag. Historia hans er rørande, samtidig som den er god. Absolutt alle vesen og fiendar du møter er inspirert av den greske mytologien. Det er alltid spennande å sjå kva slag vesen som venter på deg rundt neste hjørne.

Heroes of Might and Magic V og Hitman: Blood Money lå i premiesekken denne gangen

Med denne anmeldelsen stakk Pål Solheimsnes av med spillperlene Hitman: Blood Money (valgfri plattform) og Heroes of Might and Magic IV (PC) fra Ubisoft. Det fjerde spillet i Hitman-serien belønnes med karakteren 8 av 10 her på Gamer.no, og lar spilleren styre en leiemorder. Her får spilleren stor frihet til selv å planlegge hvordan man skal løse hvert oppdrag.

Heroes of Might and Magic V kommer i ekte 3D, men beholder essensen som har gjort denne strategiserien svært populær. Spillverdenen er levende og frisk, med flotte animasjoner og magiske effektene. Helter, som er en sentralt del av spillet, får rollen som generaler, og leder styrkene dine i kamp mot fienden. Spillet får hele 9 av 10 i vår anmeldelse.

Vi gratulerer, og håper på flere velskrevne omtaler fra vinneren og andre lesere som ønsker å dele sitt syn på det siste spillet de kjøpte. Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden