Månedens leseromtale (november 2006)

Stadig flere benytter seg av leseromtalene her på Gamer.no. Her er det beste bidraget fra november, som vinner Kampen om Midgard II: Heksekongen.

Det var vanskeligere enn noen gang å finne ut hvilke leseromtaler vi skulle føre frem i rampelyset denne gangen. I hele november kom det inn totalt 34 lesererfaringer, og de fleste holdt et veldig høyt nivå.

Likevel er det enkelte små ting som skiller en godt skrevet lesererfaring fra en dårlig skrevet lesererfaring. I hovedsak dreier det seg om språket og seriøsiteten. Det er naturligvis viktig at forfatter vet hva han skriver om, men det er også viktig at teksten er lettlest uten for mange skrivefeil, vanskelige begrep eller en blanding av engelsk og norsk språk. Hvis man også klarer å strukturere teksten og setningene på en måte som faller naturlig, så er veldig mye gjort. Det vil også styrke troverdigheten hos mottaker.

Her er de omtalene vi likte best i november (tilfeldig rekkefølge):

Utsnitt av vinneranmeldelsen til Øyvind Holmstad.

Etter en vanskelig avgjørelse kom vi frem til at omtalen av Gears of War, skrevet av Øyvind Holmstad, fortjente å vinne denne gangen. Her har Holmstad i deler av teksten forsøkt å gjenskape stemningen i spillet. Omtalen er forøvrig lettlest, med et godt språk, god oppbygging og nesten ingen nevneverdige skrivefeil.

Dermed vant Øyvind Holmstad et eksemplar av strategispillet Ringenes Herre: Kampen om Midgard II, inkludert den ferske tilleggspakken Heksekongen. Vi gratulerer!

I PC-spillet Kampen om Midgard II tilbys spilleren en dybde som aldri tidligere var mulig, og man kan enten ta del i troppene til alvene eller dvergene, eller kjempe de ondes kamp ved hjelp av helt nye skapninger som ikke er vist frem i filmen. Tåkefjellene, Myrskog og Dol Guldur er blant områdene du må kjempe deg gjennom ved hjelp av nye kraftige våpen og egenskaper. Kall inn drager, start vulkanutbrudd eller fyr opp et voldsomt lynnedslag. Den kunstige intelligensen er forbedret, og det er essensielt å mestre både nærkamper og flankemanøvre for å lykkes.

Ekspansjonspakken Heksekongen introduserer spilleren for en ny tid og et nytt sted i Midgard, og historien fokuserer på den onde heksekongen fra Angmar, som ble lederen for Nazgul-rytterne. Utvidelsespakken kommer med en helt ny fraksjon (Angmar), mange nye militære enheter for de eksisterende seks fraksjonene.

Fortsett å sende inn flotte leseromtaler, så kanskje det blir deg som stikker av med premien neste måned. Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden