Månedens leseromtale (september 2006)

Usedvanlig mange gode leseromtaler rant inn i september. Etter finlesing har vi kåret én vinner, som får tre spill fra Paradox.

En ny måned har passert og rekordmange leseromtaler har strømmet inn til oss. De aller fleste av dem var av meget god kvalitet, så jobben med å plukke ut én enkelt vinner var alt annet enn enkelt.

Her er et utvalg leseromtaler som fortjener ekstra oppmerksomhet:

Utsnitt fra Syphon Filter-erfaringen

Månedens aller beste leseromtale er forfattet av Anders Goberg. Han delte sine erfaringer om PSP-spillet Syphon Filter: Dark Mirror på en informativ måte, med god oppbygging, et godt språk og få skrivefeil. Goberg er en ivrig PSP-spiller, og har også levert inn erfaringer av spillene Daxter og LEGO Star Wars II.

Her er et utdrag fra Syphon Filter-anmeldelsen:

– Skytespill er kanskje ikke den sjangeren som er best representert på PSP, og de som finnes har ofte fått rykte på seg at kontrollene fungerer dårlig, og at det er irriterende for spillopplevelsen. På dette området imponerer utviklerene virkelig. Når du starter spillet kan det kanskje virke som at det er veldig mye å lære seg, men faktum er at etter 10 minutter med spillet i hendene så sitter alt i fingrene. Det blir rett og slett veldig enkelt og moro å spille.

Gamersgate.com

Dermed stakk Anders Goberg av med tre valgfrie spill fra GamersGate – strategieksperten Paradox sin digitale nedlastingstjeneste. Her kan han velge og vrake blant over 30 strategispill til PC, som for eksempel Darkstar One, Hearts of Iron 2, Mount & Blade, Silent Heroes og UFO: Aftershock.

Redaksjonen gratulerer så mye!

Vi ser frem til mange flere gode bidrag frem til neste kåring i begynnelsen av november. Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden