Friends-stjerne i Fallout: New Vegas

Mange stemmer

Bethesda har ikke spart på pengene når det gjelder stemmegivningen i neste Fallout.

Allerede i oktober vil Fallout: New Vegas slippes her til lands, på Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Spillet utvikles av Obsidian Entertainment, og gis ut av Bethesda (som sto bak Fallout 3).

Viva Las Vegas!

Nå er det klart at man slår på stortromma når det gjelder stemmene i spillet. Skuespillerensembelet inkluderer Ron Perlman (Hellboy, Sons of Anarachy), Matthew Perry (Friends), William Sadler (Shawshank Redemption), Zach Levi (Chuck), Felicia Day (The Guild), Michael Dorn (Star Trek:The Next Generation), Kris Kristofferson (Blade Trilogy), Danny Trejo (Machete, From Dusk Till Dawn), John Doman (Mystic River, The Wire) og Rene Auberjonois (Boston Legal, Star Trek: Deep Space Nine).

– Fallout-serien tar historie og fortellerteknikk i interaktiv underholdning til et nytt nivå, og vi kunne ikke vært mer spente på vår nye stall av stjerner i Fallout: New Vegas. Stemmeskuespillet fra disse driver den innbydende historien i spillet, og høyner kvaliteten på spillopplevelsen, sier Bethesdas Pete Hines i en pressemelding.

Ron Pearlman har en fast rolle som fortellerstemme i New Vegas, som i alle de foregående Fallout-spillene. Matthew Perry spiller Benny, en sleip gangster.

Michael Dorn er tilbake som Marcus. En intelligent supermutant som sist ble sett i Fallout 2 fra 1998. Vi fortelles også at det vil bli flere stjerneopptredener i spillet, uten at Bethesda vil ut med navn.

Vi fikk en kikk på New Vegas i Paris i mai, og vår utsendte synes prosjektet virker svært spennende – med en sjarm og glød som skiller seg ut. Vi skal teste spillet igjen under neste ukes Gamescom i Köln, så heng med!

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden