Marcus og Dom finner fram speedoen

Edge har en rekke Gears of War-detaljer å røpe.

Avslutningen på Gears of War-trilogien er et av de mest etterlengtede spillene for tida. Dette til tross for at vi ikke har en eneste detalj å gå ut fra. Frem til nå.

Edge melder nemlig om å sitte på brennhet informasjon om Gears of War 3. Ifølge publikasjonens visstnok troverdige kilde er det spilllets dekningssystem som vil få en rekke nye elementer.

Det snakkes om Locust, som med sine tentakkelaktige armer er i stand til å angripe deg, selv når du gjemmer deg bak flere tonn med granitt. Menneskene får også et nytt ess i ermet, Marcus og co. får gleden av å sprenge sine fiender ut av dekning med underjordiske eksplosiver.

Les også:Gears of War 3 i april 2011?

I tillegg er det nå mulig for soldatene å ikle seg en stor og tung robotdrakt, som både fungerer som beskyttelse og gir nye måter å spre ødeleggelse på. Disse nyhetene vil alle være anvendelige både i spillets en- og flerspillspillerdel.

Edge hevder at spillet vil finne sted på sommeren, og vi vil få oppleve en rekke helt nye miljøer – herunder flere oppdrag hvor barskingene finner frem badedrakt og snorkel.

Gears of War 3 er ikke offisielt annonsert ennå. Dette ser likevel ut til å kunne forandre seg, når famøse Cliff Bleszinski dukker opp på talkshowet til Jimmy Fallon kommende mandag. Her skal Cliffy B annonsere Epics neste spill, noe vi selvsagt gjetter er Gears of War 3. Flere detaljer om spillet vil forhåpentligvis deles med oss da.

(Kilde: Edge-online)

Siste fra forsiden