E3 2019 - Marvel's Avengers

Marvel's Avengers skal fortelle superhelthistorier i mange år fremover

Actionspillet er offisielt avduket.

Natt til tirsdag holdt Square Enix sin årlige E3-konferanse, og som lovet stilte utgiveren med et lass med informasjon om det kommende Marvel's Avengers.

Superheltspillet – som utvikles av Crystal Dynamics og Eidos Montreal – plasserer spillere i skoene til de kjente superheltene fra Avengers-teamet, inkludert Captain America, Thor, Hulk, Black Widow og Iron Man.

Hver figur skilter med sine unike egenskaper, som man på ett eller annet vis kan trene opp og videreutvikle. Man kan ta opp kampen mot ulike trusler alene, eller ta med seg opptil tre andre spillere ut i strid.

Original historie

Ifølge Square vil spillet by på flere kjente øyeblikk fra de mange Marvel-filmene, men totalt sett skal det levere en original historie. Marvel's Avengers følger «games as a service»-modellen, og målet er å skape en levende verden som spillere kan leke seg med i mange år fremover.

Med det som bakgrunn ligger planen allerede klar for fremtidige utvidelser, med flere figurer og nye konflikter. Samtlig ekstrainnhold blir gratis for alle som kjøper hovedspillet, og Square passet på å påpeke at spillet ikke vil ha noen «loot»-bokser.

Marvel's Avengers lanseres 15. mai 2020, for PC, PlayStation 4, Xbox One og Stadia. For PlayStation 4-spillere lover Square noen ekstra godbiter, inkludert tidlig tilgang på en kommende betatest for spillet.

Siste fra forsiden