Mass Effect Andromeda, Titanfall 2 og et nytt Battlefield vil slippes før april 2017

EA avslører lanseringsplaner for de neste 14 månedene.

EA

I en gjennomgang av det kommende regnskapsåret (via Eurogamer) har EA bekreftet at Mass Effect Andromeda, Titanfall 2 og et nytt Battlefield-spill alle skal slippes en gang før 1. april 2017.

Ingen lanseringsdatoer er spikret fast enda, men en oversikt over de neste 14 månedene gir et litt klarere bilde over når vi kan vente oss flere av selskapets kommende spill:

Titanfall fikk mye positiv omtale ved lansering, men spillerbasen sank fort.
EA

– I første kvartal [av regnskapsåret som går fra 1. april 2016 til 31. mars 2017] begynner vi med det kreative og innovative Mirror’s Edge Catalyst fra DICE, som lanseres i mai. Flere EA Sports-spill er under utvikling for det neste året, og vi ser frem til å dele mer om disse nye opplevelsene i månedene som kommer. Et helt nytt Battlefield-spill fra DICE kommer til jul, vi gleder oss til å få en ny Titanfall-opplevelse fra våre venner i Respawn – og selvfølgelig, Mass Effect Andromeda fra BioWare vil lanseres senere i regnskapsåret.

Mer informasjon på EA Play?

At nye Mass Effect-, Titanfall- og Battlefield-spill er under utvikling har vært kjent lenge, men fortsatt vet vi lite om hva de går ut på. Ettersom lanseringsdatoene nærmer seg kan vi selvfølgelig regne med å få mer informasjon, men i år blir det ingen EA-nyheter fra sommerens E3-messe.

Spillgiganten dropper nemlig årets store spillbegivenhet i Los Angeles, og vil i stedet avholde sitt eget EA Play-arrangement mellom 12. og 14. juni. Arrangementet skal være helt gratis og blir ifølge EA en mulighet for allmennheten å prøve kommende spill.

EA har lansert abonnementstjeneste for PC-spill »

Siste fra forsiden