Star Wars: Battlefront kommer til julen 2015

Battlefield 5 kommer året etter det igjen.

Star Wars Battlefront er på vei.
EA

Star Wars: Battlefront kommer før julen ringer inn 2015. Dette meldte EA i en konferanse med sine investorer sent tirsdag. Nyheten ble sementert med en tweet fra den offisielle EA-kontoen, der selskapet bekreftet det hele. Dermed skyves spillet tilbake fra det opprinnelge lanseringsvinduet: sommeren 2015.

Egentlig er det litt overraskende å få en spikret dato allerede nå. EA har vært nok så hemmelighetsfulle om utviklingen av Star Wars: Battlefront til nå, og lite annet enn en teasertrailer og nå detaljer har kommet ut av selskapet. Alt vi vet er at planeten Hoth og månen Endor blir slagmark når spillet kommer.

I konferansesamtalen skal EAs sjef, Andrew Wilson, ha frontet Star Wars: Battlefront som deres store skytespill for neste år. I tillegg kunne Wilson fortelle at Battlefield 5 ventes ferdig året etter, altså i siste kvartal i 2016.

Serie med fravær

Tidlige bilder fra Star Wars: Battlefron. (Video EA)

Det er en god stund siden vi så et spill ned navnet Star Wars: Battlefront nå. Den ikoniske skytespillserien har vært innom en rekke utviklere opp gjennom årene, men kjernen er alltid den samme: to lag slåss mot hverandre på mellomstore områder i Star Wars-universet.

Til nå har det kommet fem spill i serien. Serien har lenge blitt sammenlignet med DICEs Battlefield-serie, og det er kanskje derfor ikke så rart at det er nettopp DICE som håndterer dette nyeste innslaget. Spillet kommer på Xbox One, PlayStation 4 og Windows.

De skyteglade som har gått lei av Battlefield 4 trenger likevel ikke vente så alt for lenge. Tidligere på tirsdagskvelden kunne EA fortelle at Battlefield Hardline – spillet der kriminelle slåss i gatene mot spesialpoliti – kommer 19. mars neste år.

EA var nylig i rettsklammerier etter noen ramme anklager.
Søksmålet som handlet om Battlefield 4 ble likevel avvist »

Siste fra forsiden