Mass Effect er ferdigutviklet

Utvikler BioWare kan melde om at det svært etterlengtede Mass Effect er ferdig.

Science fiction-spillet Mass Effect er ferdigutviklet. Dermed er det bare å glede seg til et episk romeventyr på Xbox 360 23. november.

Selv ikke i Mass Effect er det spesielt behagelig å ha to hoder.

Spillet er utviklet av BioWare, som blant annet står bak rollespill som Baldur's Gate og Star Wars: Knights of the Old Republic. Mass Effect vil ha mange likhetstrekk med sistnevnte, og foregår i en enorm galakse.

Undertegnede tok en kikk på spillet under årets Games Convention i Leipzig, og jeg ble voldsomt imponert. Hvis du liker storslagne eventyr med rollespillelementer er dette garantert noe for deg!.

Utgiver Microsoft kan også melde om at det kommer en fyldig spesialutgave av Mass Effect. Den vil blant annet inneholde flere bøker og guider som tar utgangspunkt i det universet du vil ferdes i. Du vil også få sett hvordan spillet ble til, i tillegg til at du får servert over 600 konsepttegninger – med kommentarer fra folkene bak pennene.

Mass Effect tar deg med 200 år inn i fremtiden, til et episk univers i stor fare. Du må, som tøffe kommandør Shepard, sette en stopper for planene til en maktgal agent. Etter hvert som du leder kampgruppen din gjennom en rekke fiendtlige verdener oppdager du imidlertid at trusselen mot menneskeheten er mye større enn noen kunne ha forestilt seg.

Siste fra forsiden