Skyt deg gjennom universet

Masseslakt i rommet

Det tyske actionrollespillet Greed har blitt kunngjort.

«Hack'n'slash»-sjangeren får snart et nytt tilskudd fra den forholdsvis ferske spillutgiveren Headup Games. Dette nye actionrollespillet har fått navnet Greed, og skal lanseres til PC en gang i november.

Som sine sjangerfeller Diablo og Titan Quest går Greed ut på å slakte ned horder av hissige fiender og digre sjefer. Den store forskjellen er at Greed foregår i en mørk fremtidsverden hvor fem kolonimakter kjemper om kontroll i verdensrommet. Striden dreier seg spesielt om den nyoppdage ressursen Ikarium, et stoff som kan brukes som en nesten utømmelig energikilde.

Du spiller en tidligere elitesoldat, som må kjemper for å overleve i den store konflikten. Tre klasser står til din disposisjon, og vi loves at de er svært forskjellige fra hverandre. Uansett hvilken klasse du velger å spille er målet det samme: kverk så mange romvesener, roboter og uhyrer du greier og karr til deg alt som ikke er spikret fast.

Hvis nedslaktingen blir for tøff kan du alliere deg med en venn. Det er nemlig inkludert en nettbasert flerspillerdel med fokus på samarbeid. Alternativt kan du senke vanskelighetsgraden, da Greed har tre ferdighetsnivåer.

Greed er utviklet av ClockStone, som tidligere har laget Avencast: Rise of the Mage.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden