Master Chief blir med videre

Den nye Halo-utvikleren 343 Studios frykter ikke å hoppe etter Wirkola.

Under forrige ukes messe San Diego Comic Con kunne Frank O'Connor, sjef for den nye Halo-utvikleren 343 Studios, fortelle at Master Chief ikke er ferdig for deres del. Det melder IGN.

Dette skjer også kort tid etter at Gameguru kunne melde om at utviklingen av det neste Halo-spillet har begynt.

Kommende Halo: Reach.

At Master Chief returnerer må likevel ikke bety at det skjer i et TV-spill. 343 Studios har nemlig ansvar for all behandling av varemerket Halo, noe som blant annet inkluderer filmer, bøker og tegneserier. Dermed er det fullt mulig at vårt neste møte med elitesoldaten blir i bladhandelen i stedet, uten at det er mulig å si noe som helst sikkert på dette punktet.

Den tidligere Halo-utvikleren Bungie har som kjent brutt fra Microsoft som ekslusivt studio og er nå underlagt en tiårsavtale med utgiverbautaen Activision Blizzard. Men rettighetene til Halo-konseptet er det altså 343 Studios og Microsoft som disponerer per dags dato.

Halo-serien er en av verdens mest populære spillserier, med over 34 millioner solgte spill, og siden det første spillet kom ut til Xbox i 2001 har den blitt ansett for å være Microsofts flaggskipserie. Seriens seneste tilskudd, Halo: Reach, utgis 14. september.

Siste fra forsiden