Master Chief til Madame Tussauds

Master Chief har fått sin egen figur hos Madame Tussauds i Las Vegas.

Madame Tussauds har laget og utstilt voksstatuer av kjente og viktige personligheter i 250 år, og nå har de for første gang tatt en spillfigur inn i varmen. Den heldige utvalgte er Halo-stjernen Master Chief.

Halo 3

Figuren har blitt laget i Madame Tussauds Studios i London, hvor ti artister har jobbet i til sammen 892 timer (når alle artistenes arbeidstid har blitt lagt sammen) for å bli ferdig med figuren.

Dessverre for oss europeere, er det ikke planer om å stille Halo-stjernen ut i Europa, men kun hos Madame Tussauds i Las Vegas. Der vil Master Chief stå ved inngangspartiet, og ønske både gamere og andre besøkende velkommen til den populære attraksjonen.

– Master Chief er den første spillpersonen som har blitt udødeliggjort av Madame Tussauds i vår 250-årige historie. Dermed erkjænner vi Halo-seriens stjernestatus, sier Adrian Jones, sjef for Madame Tussauds i Las Vegas.

Den barske fremtidskrigerens nyeste spill, Halo 3, skal lanseres om cirka to uker, den 25. september. Spillet kommer kun til Xbox 360.

Siste fra forsiden