Max Payne 3 og Gudfaren-spill annonsert

Under Bear Stearns Media 2004-konferansen i USA kom det frem at Take-Two kommer til å lage Max Payne 3, mens Electronic Arts jobber med spill basert på Gudfaren-filmene.

Max Payne 2 fikk ros hos pressen (du kan lese vår omtale ved å klikke på lenken under), men solgte generelt ganske dårlig, i alle fall i forhold til forhåpningene Take-Two og Rockstar hadde til spillet. Dette fikk noen til å spekulere i om The Fall of Max Payne kom til å bli siste spill med den hardbarkede politimannen fra New York. Det blir det ikke. Sjefen for Take-Two, Jeff Lapin, har nettopp bekreftet at det vil komme et tredje spill i serien.

I følge Jeff Lapin vil det ta noen år å gjøre det neste Max Payne-spillet så spektakulært som det må være, så dette er ikke en tittel vi kan regne med å se med det aller første. En interessant sak er at det finske utviklerselskapet Remedy, som har stått for de to første spillene i serien, ikke ser ut til å være med på utviklingen av Max Payne 3. Dette har Mikael Kasurinen, som jobbet med designen av kartene i Max Payne 2, sagt på forumet til spillsiden Shacknews. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er noen offisiell uttalelse, og at det også finnes en mulighet for at noen andre poster under hans navn.

På den samme konferansen bekreftet Warren Jensen, fra Electronic Arts, at det jobbes med et spill basert på Francis Ford Coppola sin berømte film Gudfaren. Han gav ikke noen ytterligere informasjon om tittelen, annet enn at det var sannsynlig at spillet får en høy anbefalt aldersgrense ("M" for "mature" i USA). Electronic Arts er ikke ukjent med det å lage spill basert på filmer, men vi må tilbake til Clive Barker's Undying for å se et spill utelukkende for voksne fra den ellers så familievennlige giganten. Det blir derfor spennende å se om dette spillet markerer en endring i Electronic Arts sine holdninger i forhold til voksne spillkjøpere.

Siste fra forsiden