PlayStation 5

Med dette produktet kan du gjøre PlayStation 5-konsollen din helsvart

– Kom igjen, saksøk oss, heter det på produktets hjemmeside.

Dbrand

Gamer.no har tidligere rapportert om tredjepartsselskaper som har forsøkt å selge sideplater til PlayStation 5 som endrer utseendet til konsollen, noe Sony hittil har satt en stopper for med trusler om søksmål.

Som blant andre Polygon melder har en annen aktør nå kommet på banen med kosmetiske modifikasjoner til konsollen, og dette selskapet ser ut til å ta eventuelle juridiske utfordringer med knusende ro.

Et selskap ved navn Dbrand selger nemlig sorte sideplater til PlayStation 5 kalt Darkplates, som er tilgjengelige for salg nå via hjemmesiden. Produktnavnet er akkompagnert av et aldri så lite stikk mot Sony – «kom igjen, saksøk oss».

Mener de forbedrer designet

Dbrand

– Med lanseringen av Darkplates har det utenkelige skjedd: Vi har tatt Sonys monumentale bragd innen dårlig design …og fikset det. Vi kan bare anta at belønningen er i posten, skriver Dbrand, som altså ser ut til å forvente at en respons fra Sony er rett rundt hjørnet.

Platene kommer i en matt sortfarge og koster 60 dollar for diskdrev-versjonen og 20 utgaven som er designet for den heldigitale PlayStation 5-maskinen. De første partiene skal allerede være utsolgt, og neste parti er klart for utsendelser i mai i år. Sideplatene er tilsynelatende enkle å installere.

Forrige gang Sony slo ned på salg av sideplater var det selskapet CustomizeMyPlates som tilbød produktet. Sonys advokater hevdet da at selskapets åndsverk inkluderte sideplatene, og at salg og distribusjon av disse ville ende i retten.

På bakgrunn av dette kansellerte CustomizeMyPlates alle ordrene, men som Gamer.no meldte i januar er selskapet nå tilbake med sideplatene under nytt navn og med nytt design som de mener gjør produktet legalt. Disse kan man finne i skrivende stund på produktsiden.

Les også: Sony solgte 4,5 millioner PlayStation 5-konsoller i 2020 »

Siste fra forsiden