NPL her0ez i King of Nordic

– Med norske «Pronax» ordner det seg

Haris «H4RR3» Hadzic er selvsikker foran kveldens King of Nordic, og sammenligner seg selv med en kjent svensk spiller.

Fabian Fjeldvik/Gamer.no

DETTE ER KING OF NORDIC

Vis mer

Counter-Strike: GO-turnering for Norge, Sverige, Danmark og Finland. Turneringen fokuserer på å dra frem talenter i de aktuelle landene, og sette dem opp mot hverandre i et sluttspill med «Kongen på haugen»-format, noe som betyr at vinneren av sluttspillet går automatisk videre til neste sluttspill

Niende episode av King of Nordic nærmer seg, og etter at svenskene nok en gang stakk av med seieren forrige uke er det nå jackpot-uke. Det betyr at de ikke kan delta neste uke om de vinner denne gangen.

Ukens norske utfordrer er NPL her0ez, et mikslag bestående av mange kjente 1. divisjonsspillere som ønsker å kakke svenskene ned i fra tronen en gang for alle.

Skal nedkjempe svenskene

DISSE SPILLER FOR NPL HER0EZ

Vis mer

Haris «H4RR3» Hadzic
Sondre «Fletch» Granerud
Sigurd «MV» Schmidt-Hansen
Christian «kSwitch» Lorange
Even «nafu» Leirvik

Haris «H4RR3» Hadzic sier at laget er satt sammen av en gjeng som hovedsaklig spiller godt sammen.

– Laget har vi bare satt sammen av treffsikre gutter og folk som kommuniserer bra, vi spiller godt sammen som miks. Jeg skal prøve å holde gutta i sjakk nå som jeg er i en dårlig periode, og leder laget. Blitt en blanding av «Pronax» og «Ex6tenz» og skal vise det i kveld. Når det kommer til de andre lagene er vi fryktløse for alle landene siden vi vet vi skyter hardt fra oss. Med norske «Pronax» ordner det seg, sier Hadzic med et smil.

For å rive svenskene ned i fra tronen, mener Hadzic at laget hans bør være villige til å ofre seg selv for lagkameratene sine.

– Vi må være klare individuelt og ikke redde for å dø for hverandre. Hovedsaklig tenker alt for mange på sin egen sikkerhet og ofrer ikke nok for at laget skal komme bra ut av alle situasjoner. Svenskene er nok litt mer rutinerte og komfortable, men har troa på at gutta skal ro i land en seier.

Hadzic sier at «nafu» har imponert han.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Hadzic trekker også frem en ny spiller som de har blitt kjent med gjennom et norsk gather-system på FACEIT.

– Jeg vil si at alle i laget er stabile skyttere, men en som har imponert meg veldig er «nafu». Veldig solid spiller i NPL, så jeg gleder meg til å se han prestere her og fordi jeg vet han kan. Samtidig har du en av Norges beste AWPere i «Fletch», noe han viste på Spillexpo. Du har hjernen «kSwitch» bak AUGen som også er en spiller som man kan stole på, sier Hadzic om lagkameratene sine, før han legger til.

– Til slutt har du meg og «MV» som skal prøve å utnytte alle smutthull i forsvaret til fienden med treffsikkerheten vår, og med meg som taktisk leder så kan dette kun gå en vei på fredagskvelden.

Hvis laget vinner, tror Hadzic det blir digitale julegaver på alle sammen.

Les også
Snart starter kvalifisering til WESG

– Tenker at noen flotte skins blir pakka inn under juletreet, avslutter Hadzic.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4500 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 23 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 1. desember.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden