Ben og Dan på nye eventyr

Meksikansk ballonghode

Zombie Cow Studios har kunngjort en oppfølger til Time Gentlemen, Please!

Ben There, Dan That høstet lovord fra eventyrspillentusiast Froholt da det ble sluppet på nettet i fjor, og en stund senere kom oppfølgeren Time Gentlemen, Please! Utvikler Zombie Cow Studios forteller nå at de vil starte en ny serie med episodebaserte spill om Ben og Dan, og det første av disse har fått tittelen Revenge of the Balloon-Headed Mexican.

Bildene er fra de tidligere spillene

– Denne gangen blir det litt annerledes for gutta, noe som fører til nye typer situasjoner og oppgaver. Blant det nye er muligheten for Dan og Ben å utforske hver for seg, og spilleren kan fritt bytt mellom dem. Vi har dermed to forskjellige veier gjennom den første episoden, noe som gir en annen følelse enn tidligere spill.

Zombie Cow Studios ønsker også å redusere mengden parodier i forhold til de to foregående spillene, men det blir likevel en liten referanse eller to.

Historien har det ikke blitt sagt noe særlig om, men den begynner en gang etter Time Gentlemen, Please!. Det er likevel ikke snakk om noen direkte oppfølger, og det loves at nye spillere ikke behøver å spille gjennom de tidligere avsnittene for å ha glede av serien.

Hvor mange episoder det blir (og hvor mye de kommer til å koste) vet vi ikke. Lengden på hver enkelt skal være omtrent den samme som et TV-program, men dette avhenger også av spilleren. Det er heller ikke kunngjort noen slippdato.

Ben There, Dan That kan lastes ned gratis fra utviklerens hjemmeside, mens Time Gentlemen, Please! Kan kjøpes på samme sted for skarve 30 kroner.

Siste fra forsiden