Lead and Gold til flere formater

Men hvilke?

Paradox inntar konsollmarkedet med utvikler Fatshark og deres cowboy-spill.

Svenske Paradox Interactive har for det meste holdt seg til turbaserte strategispill, en sjanger som hovedsakelig hører hjemme på PC. Dermed har også Paradox hittil operert eksklusivt på PC-formatet, men nå ekspanderer de til konsoll.

Bonde med hagle?

Det aktuelle spillet er Lead and Gold: Gangs of the Wild West, et lagbasert skytespill lagt til det Ville Vesten. Tidligere i år intervjuet vi utvikler Fatshark, som kunne fortelle at spillet kjører på PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

På daværende tidspunkt var det ikke klart om Lead and Gold faktisk skulle utgis på andre plattformer enn PC, men nå har altså Paradox bestemt seg for å ta sjansen. Selv om pressemeldingen ikke sier noe om hvilke konsoller som berikes, så er det vel mest sannsynlig at de nevnte plattformene får spillet.

Fatshark lover et sterkt fokus på samarbeid i Lead and Gold. Spillet gir oss fire klasser å velge mellom, samt en drøss med spillmoduser. Blant disse har utvikler foreløpig avslørt en erobringsmodus hvor du må ta over og forsvare soner, og en grådighetsmodus hvor målet er å samle så mye gull som mulig.

Noen slippdato er ikke satt, men i likhet med PC-versjonen blir det en gang tidlig i 2010.

Siste fra forsiden