Mens vi venter på Fable III

Ny trailer, utelatte minispill og et knippe mannlige prostituerte.

Om drøye to uker vil Fable 3 se dagens lys i europeiske butikker, og vi har rotet litt i godteposen etter de siste oppdateringene før lansering. Først ut er den nye filmatiske traileren:Tidligere i år ble det også klart at Fable 3 ikke ville få Kinect-støtte ved lansering som planlagt. Nå viser det seg at de forkastede Kinect-minispillene blant annet involverte å kaste tomater på forbipasserende og utforming av statuer. Utover dét er detaljene uklare, og det er uvisst om Fable III i det hele tatt vil åpne for bruk av Kinect på et senere tidspunkt.

Gleder du deg ikke tilstrekkelig etter å ha sett traileren? Kotaku har gravd frem disse to sidene fra Fables 3s kommende kunstbok, og her bør det jo være noe for enhver smak (klikk på bildet for full størrelse).


Til sist: Har du husket å forhåndsbestille den trådløse Fable 3-kontrollen? Om den har noe å si for spillopplevelsen er heller tvilsomt, men det følger i alle fall med en kode som gir deg tatoveringer du kan pryde figuren din med i spillet. Hvis du er blodfan har du anledning til å skaffe en snart, den slippes samme dag som spillet og kommer i begrenset opplag.


Fable 3 kan anskaffes til Xbox 360 fra 29. oktober, mens de som vil ha fatt i PC-utgaven må smøre seg med tålmodighet enda en stund.

(Kilder: Kotaku, Shacknews, Eurogamer, Gamespress)

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden