Mer action på Xbox Live Arcade

Det kritikerroste actionspillet Alien Hominid kommer til Xbox Live Arcade senere i år, og utviklerne jobber også med et annet spill for Xbox 360.

Alien Hominid er et plattformspill i klassisk 2D-stil, hvor du spiller et romvesen strandet på en fæl og ugjestmild planet som lokalbefolkningen kaller "Jorden". Her må du kjempe mot en rekke representanter for diverse myndigheter som ønsker å drepe deg slik at de kan finne ut hva som befinner seg inni den utenomjordiske kroppen din.

Skjermbilde fra Castle Crashers

Romskipet ditt, som naturligvis er en nødvendighet skal du ha noe håp om å komme bort herfra, er kapret av sortkledde FBI-agenter, og kampen for å få det tilbake foregår over 16 håndtegnede spillverdener. Du får tilgang til syv ulike våpen, samt en rekke unike bevegelser. I tillegg kan du kjøre biler, lastebiler, tanks og - ved enkelte anledninger - romskipet ditt.

Alien Hominid har tidligere blitt lansert for PS2, GameCube, Xbox og GBA (en PC-versjon var også under utvikling, men ser ut til å ha blitt droppet). Nå har utviklerne i The Behemoth kunngjort at spillet vil komme til Xbox Live Arcade i løpet av året. 360-versjonen vil benytte seg av HD-grafikk og støtte widescreen, og vi loves også en del bonuser i forhold som ikke var tilgjengelig i tidligere versjoner av spillet.

The Behemoth har også et annet Xbox Live Arcade-spill på vei, nemlig Castle Crashers. Dette er et sideskrollende kampspill for opp til fire spillere, hvor handlingen foregår i en tegneserieaktig middelaldersetting. Lanseringen vil finne sted tidlig neste år, og The Behemoth har nå lansert et nettsted dedikert til spillet, hvor du kan finne noen skjermbilder og litt informasjon.

Om du liker Xbox Live Arcade-spill bør du forresten laste ned Cloning Clyde, et plattform/hjernetrimspill som ble lansert i forrige uke.

Siste fra forsiden