Mer Assassin's Creed i mars

Brotherhood skal feites opp om bare en måneds tid.

GameSpot kan melde om at Ubisoft kommer med en ny, nedlastbar pakke til Assassin's Creed: Brotherhood i mars. Pakken kommer både på Xbox 360 og PlayStation 3.

Navnet er The Da Vinci Disappearance, og skal gi oss nytt innhold både i enspiller- og flerspillerdelen. Prisen vil ligge på rundt 60 kroner (800 Microsoft-poeng).

Brotherhood er helt konge.

I enspilleroppdraget skal vi rett og slett finne Leonardo Da Vinci, som dramatisk nok har blitt kidnappet. Du må finne ham ved hjelp av spor i ulik kunst, og vi får oppleve to nye settinger i spillet.

Flerspillerdelen får også et nytt kart, Alhambra. Dette foregår i spanske Granada, både utendørs og innendørs. Vi får også fire nye figurer med på kjøpet.

I samme slengen får vi to nye flerspillermoduser. I Escort må to lag passe på sin egen VIP, mens de forsøker å drepe det andre lagets VIP. Assassinate er en klassisk dødskamp, der seks til åtte spillere kjemper med livet som innsats.

Brotherhood kom i november, og frelste i hvert fall meg. Dette er et spill av meget høy klasse.

– Skit i flaggermusa Bruce Wayne, Ezio Auditore da Firenze er en rumpesparker av den gamle skole, konstaterte jeg i min 9/10-anmeldelse.

Det er for øvrig også klart for et helt nytt Assassin's Creed. Det kommer en gang før april 2012.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden