Football Manager 2011 avduket

Mer fotball

En haug med nyheter får plass i årets utgave av managerspillet.

I dag kunne Sports Interactive og Sega annonsere Football Manager 2011 på spillets offisielle nettsted. Ingen bombe, men vi som elsker fotball kan knapt vente. Herligheten kommer på PC og PSP nærmere juletider.

Allerede nå har en rekke av nyhetene i denne utgaven blitt avslørt. Vi får blant annet et nytt system for forhandlinger av kontrakter, der dette faktisk gjøres i sanntid. Vi får også med en rekke nye klausuler til bruk. Du må lære deg å mestre en rekke ulike typer agenter hvis du vil skaffe deg toppspillere.

Annonseringstrailer.

Bedre trening

Treningssystemet har også fått oppmerksomhet, nå kan spillerne konsentrere seg om 14 ulike ferdighetsområder for å bli bedre. I opptakt til kamper kan du også be spillere fokusere ekstra mye på visse deler av spillet, eller kjøre en ny taktikk - avhengig av motstander.

Vi får også nye måter å henvende oss til styret på, samt flere tips fra staben rundt deg. Det vil også bli langt flere muligheter til å ha dialog med enkeltspillere, interaksjonen skal tas til et helt nytt nivå.

Nå vil vi også kunne spille kveldskamper med flomlys, og kampmotoren får over 100 nye animasjoner.

Til sist nevnes det at hvis lag gjør det veldig bra ute i Europa, vil ligaen de spiller i få et bedre rykte og tiltrekke seg bedre spillere. Slikt kan maktbalansen vi faktisk ser i dagens fotball gjenspeiles bedre i selve spillet.

Anmeldelsen leser du selvsagt her på Gamer.no, så får vi håpe spillet holder samme nivå som forrige utgave. Football Manager 2010 ble nemlig skamrost her i gården.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden