Dragon Age-pakke tilgjengelig i dag?

Mer innhold

Klart for en retur til Ostagar.

I forrige uke fikk vi både gode, og litt dårlige, nyheter fra BioWare om det storslagne rollespillet Dragon Age: Origins.

De gode var at vi får en ny storutvidelse av spillet i mars, kalt Dragon Age: Origins: Awakening. Handlingen foregår kort tid etter den siste kampen i Dragon Age: Origins. Erkedemonen er død, men hordene som tjente den har ikke blitt så svekket som man regnet med.

To søstre som ikke er søstre.

Det blir din oppgave å finne ut hva som foregår, pluss bygge opp en ny organisasjon med voktere for å beskytte kongedømmet Ferelden i fremtiden.

Den litt småkjipe nyheten var at Dragon Age-pakken Return to Ostagar hadde blitt utsatt på ubestemt tid. Vel, nå er den på vei tilbake.

Pakken ble ifølge Gamespot tilgjengelig på Xbox Live (400 Microsoft-poeng) og PC i USA i natt, og kommer forhåpentligvis til Europa i dag. Den kommer trolig på PlayStation 3 i løpet av døgnet, i sammenheng med PSN-oppdateringen.

Ekstrainnholdet lar deg vende tilbake til den ødelagte festningen du besøker i begynnelsen av originalspillet. Der får vi nøste opp i kong Cailans politiske hemmeligheter og lete etter den falne kongens rustning og våpen.

Siste: Ifølge Eurogamer har BioWare trukket tilbake pakken fra Xbox Live, originalspillet må nemlig oppdateres før ekstrapakken fungerer optimalt. Det er ikke kjent om dette vil påvirke slippet på PC og PS3.

Siste fra forsiden