Mer konsollwrestling fra THQ

THQ har fortalt at wrestlingspillet WWE: SmackDown vs. Raw 2008 er under utvikling.

WWE: SmackDown vs. Raw 2008 kommer til de fleste plattformer (PS2, PS3, Xbox 360, Wii, PSP og DS) denne høsten, og markerer seriens debut på PS3, Wii og DS. Her får spillerne leke muskelmenn i wrestlingringen, og med tanke på at dette er et offisielt WWE-produkt får vi selvsagt mulighet til å kontrollere en rekke av stjernene fra wrestlingmiljøet.

En av nyhetene denne gangen er noe som kalles Superstar Fighting Styles. Spillet kommer med åtte unike stiler, og hver av dem får sin egen strategi og eksklusive muligheter. Dessuten får vi et nytt system for å presse motstanderne i bakken, ved hjelp av analoge kontroller. Handlingen foregår selvsagt på ekte arenaer kjent fra WWE-sendingene på TV.

Ellers loves vi en rekke andre oppgraderinger, slik som et kombinert sesong- og manager-modus, med mer action utenfor ringen, samt forbedret onlinestøtte og mye mer. DS-versjonen kommer med et unikt kontrollsystem som utnytter seg av stylus-pennen, og her får vi unike bevegelser og angrep. Wii-versjonen vil selvsagt benytte seg av de bevegelsessensitive kontrollerne.

Siste fra forsiden