Mer moro til Mass Effect 2

Ikke-gratis nedlastbart innhold rett rundt hjørnet.

Biowars episke sci-fi-rollespill Mass Effect 2, som ble belønnet med toppkarakter her på Spillverket ligger an til å være en god kandidat til årets spill. Det betyr likevel ikke at Bioware hviler på laurbærene. Det har allerede blitt rullet ut gratis innhold, og mer er på vei. Nå nærmer det seg også tiden hvor vi faktisk får lov til å betale for ekstrastæsjet.

Les også:

Anmeldelse av Mass Effect 2

Kasumi's Stolen Memory er navnet på denne pakken, og den ser ut til å bli hakket mer omfattende enn de tidligere oppdateringene. De som kjøper ekstrainnholdet får rekruttere Kasumi, en femme fatale og tyv, til laget. Kasumi kan rekrutteres fra the Citadel både etter spillets slutt og underveis i historien. Kasumi får selvsagt et eget og fullverdig lojalitetsoppdrag vi ikke har tenkt å spolere handlingen til.

I tillegg til dette får vi et par nye leketøy å eksperimentere med, deriblant en ny maskinpistol kalt Locust-SMG og et nytt angrep som involverer en såkalt flash bang-granat.

Hva vi vil måtte betale for herligheten er ikke bestemt, Bioware har visstnok ikke bestemt seg enda. Kasumi's Stolen Memory legges uansett ut via Cerberus Network den 16. april for både Xbox 360 og PC

(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden