Mer nøyaktig kontrollvifting i sommer

Wii Motionplus og Wii Sports Resort får dato.

Wii Sports er et spill som sannsynligvis kan ta æren for at Wii har blitt en så stor salgssuksess. Spillet har i høyeste grad fungert som konsollselger for Nintendo, for hvem vil vel ikke ha muligheten til å spille tennis, bowling, golf med flere – hjemme i stua?

Spillet viste frem Wii-ens kontrollsystem, og tok virkelig i bruk konsollens muligheter. Dessverre har det i ettertid vist seg at Wii-fjernkontrollen ikke hadde teknologien som krevdes for å kunne registrere og kartlegge enhver bevegelse nøyaktig, slik at fullstendig kontroll i spill som for eksempel tennisspillet i Wii Sports ikke bare har vist seg vanskelig, men umulig.

Men en tid tilbake meldte Nintendo at en utvidelse til Wii-fjernkontrollen var på vei, i form av Wii Motionplus. Nå skulle snart presis sverdfekting og tennisspilling fungere, konsollen skal i følge Nintendo lystre og oppfatte hver eneste bevegelse spilleren foretar seg med fjernkontrollen i hånda. Selv om dette strengt tatt var det folk forventet at fjernkontrollen kunne gjøre fra starten av, ble nyheten om ekstrautstyret godt mottatt.

Lanseringsdatoen på Wii Motionplus er nå klar; 12. juni er dagen vi virkelig får begynne å oppleve Nintendos spillvisjon. Det første spillet som skal ta i bruk denne forhåpentligvis snedige dingsen er Wii Sports Resort, oppfølgeren til Wii Sports. Lanseringsdatoen til denne oppfølgeren er også klar, 24. juli tar vi turen til Nintendos virtuelle strandleker. Gled deg til å se Mii-ene dine kjøre rundt på vannskutere, duellere med sverd, og kaste frisbees – blant annet. Hvert eksemplar av Wii Sports Resort har en Motionplus inkludert i pakka.

Ingen grunn til å gå ut i sommer, med andre ord.

Kilde: Pressemelding

Siste fra forsiden