Mer plass på Wii

Fils-Aime og Miyamoto om lagringsplass

Wii får bedre lagremuligheter, men det er slett ikke sikkert disse kommer i form av en harddisk.

Om du liker å laste ned retrospill fra Virtual Console eller nye spill fra Wii Shop, har du sannsynligvis allerede begynt å ergre deg over manglende lagringsplass på Wii.

Lostwinds er et av de mest populære nedlastbare spillene på Wii.

I det nyeste nummeret av spanske Club Nintendo, har den amerikanske Nintendo-sjefen Reggie Fils-Aime snakket litt om hva Nintendo vil gjøre for å sikre at folk får nok lagringsplass på konsollen.

– Vi jobber med en lagringsløsning, og denne er spesielt viktig i Amerika, da våre kunder bruker Wii-poeng på Virtual Console og Wiiware, sier Fils-Aime til bladet.

Fils-Aime er imidlertid veldig klar på at selskapet fortsatt ikke har sagt hvordan de planlegger å løse lagringsproblemet:

– Jeg vil at folk skal ha riktige forventninger; vi har aldri sagt at det kommer til å bli en harddisk, og vi har aldri sagt hvordan vi kommer til å løse denne saken. Men vi vil levere en bedre måte å lagre flere spill på.

Club Nintendo fikk også noen ord med Shigeru Miyamoto, og han legger til at vi kan forvente en kunngjøring om dette om ikke alt for lenge.

I løpet av intervjuet kom det også frem at Nintendo fortsatt ikke planlegger å tilby nedlastning av spillbare demoer over nettet. Les mer hos Nintendo Everything.

Siste fra forsiden