Mer Ratchet og Clank underveis

Insomniac Games har flere jern i ilden.

Utvikleren Insomniac Games, som står bak både Resistance-serien og Ratchet og Clank-spillene, har allerede bekreftet at deres neste spill skal vises frem under den såkalte PAX-messen i begynnelsen av september og at det er snakk om en PS3-eksklusiv tittel. Hittil har man antatt at spillet det er snakk om er Resistance 3, men nå ser det ut til at et nytt Ratchet og Clank-spill er et like sannsynlig alternativ.

Den energiske plattformduoen er nemlig i ferd med å påta seg enda flere hektiske eventyr skal vi tro stemmeskuespilleren bak Clank-figuren og Nathan Hale fra Resistance-serien, David Kaye. I et intervju med Shogun Gamer bekreftet Kaye ikke bare at en ny R&C-tittel er på vei, men indikerte også at det neste Resistance-spillet muligens ikke blir å se på en stund.

– Det kommer stadig noe interessant fra Insomniac Games. For øyeblikket jobber vi med mer Ratchet og Clank, sa Kaye. På spørsmål om hvorvidt han ville returnere i rollen som Nathan Hale svarte han at han ikke visste.

Dermed kan det altså se ut som om vi vil se det neste R&C-spillet en god stund før Resistance 3, men inntil videre får vi vente på Insomniacs offisielle kunngjøring av spillet, som visstnok skal komme i god tid før selve presentasjonen på PAX-messen den 4. september.

Les også:Anmeldelse: Ratchet & Clank: A Crack in Time
Les også:Anmeldelse: Ratchet & Clank: Tools of Destruction
Les også:PS3 kåret til årets plattform

(Kilde: 1Up)

Siste fra forsiden