Mer retro-Mega Man

Capcom fortsetter å feste som om det var 1989.

Capcom fortsetter å ri retrobølgen med Mega Man 10, som i likhet med sin suksessrike forgjenger Mega Man 9 ser akkurat ut som et godt, gammeldags NES-spill.

Som tidligere vil Mega Man kjempe seg gjennom åtte baner i valgfri rekkefølge. På slutten av hvert brett må han konfrontere en løpsk robot, og deretter ta i bruk kreftene deres for å knerte resten av blikkboksene.

I tillegg kan du velge å styre Proto Man – Mega Mans ustabile storebror – og en hittil ukjent tredjepart som godt kan tenkes å være den gamle jokeren Bass. Motstanderen denne gangen inkluderer fryktinngytende robotbeist som Sheep Man og forhåpentligvis flere kvinnelige droider.

Forvent makeløs (og hensynsløs) plattformhopping samt en vri: Målet er ikke å bekjempe Doctor Wily, men å finne en vaksine for robotinfluensa – hvilket knapt utelukker at den gamle rabagasten med den dristige frisyren lurer i kulissene.

Mega Man 10 kommer til Wiiware, men det er mulig vi får se spillet på andre plattformer også. Utgivelsesdato er foreløpig ukjent.

(Kilder: Eurogamer, Gamespot)

Siste fra forsiden