Marvel's Midnight Suns

Mer trøbbel for turbasert Marvel-strategispill

Midnight Suns er utsatt igjen.

2K

Marvel's Midnight Suns har blitt forsinket enda en gang. Det turbaserte strategispillet med superhelter skal nå lanseres i løpet av inneværende regnskapsår – altså senest 31. mars 2023.

Midnight Suns er utsatt igjen.
2K

Spillet kommer først til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S, mens de planlagte utgavene for PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch kommer «ved en senere anledning».

Via Twitter forteller utvikler Firaxis – kjent for sine mange XCOM- og Civilization-spill – at det ganske enkelt ble nødvendig med mer tid. Planen om å lansere i oktober måtte derfor kastes ut.

– Vi vet at fans ser frem til å spille Marvel's Midnight Suns og vi vil bruke denne ekstra tiden på å sørge for at vi leverer den beste mulige spillopplevelsen vi kan. Marvel's Midnight Suns er det største spillet vi noen gang har laget, og vi er utrolig takknemlige for all støtten spillere har gitt oss oppgjennom årene, skrev utviklerteamet.

Utsettelsen er den andre i rekken for Midnight Suns. Da spillet først ble avduket i fjor sommer var målet å lansere i mars 2022, før datoen så ble flyttet til oktober.

Midnight Suns bygger på konsepter fra XCOM-serien, og slenger inn nye strategielementer gjennom bruk av samlekort. Sammenlignet med XCOM-serien skal kampene riktignok bli langt mer eksplosive, har Firaxis forklart.

LES OGSÅ: Spider-Man Remastered hadde feil pris på Steam – billigere nå »

Siste fra forsiden