Fallout 3-utvidelse om tre uker

Mer vandring i ødelandet

Vi må ikke vente så veldig lenge på neste Fallout 3-pakke.

I mai avslørte rollespillutvikler Bethesda at de ikke var ferdige med å oppdatere sitt Fallout 3. Fjerde og femte tilleggspakke er under utvikling, og den første av dem, Point Lookout, har nå fått slippdato.

I følge Eurogamer blir datoen 23. juni, men det er foreløpig ikke offentliggjort hvor mye den kommer til å koste. Den vil antagelig ligge i samme prisklasse som tidligere oppdateringer.

Point Lookout lar oss utforske et noe annerledes område i det ellers så grå og tørre ødelandet rundt Washington. Denne gangen får vi ta en ferjetur til den lille kystbyen Point Lookout og vandre i sumplandskapet der.

Det foregår mye rart i Point Lookout, og vi skal få stor frihet til å nøste opp i de lokale mysteriene. Blant annet må vi finne ut hvorfor den lokale Punga-frukten er så viktig for befolkningen, og hvem eller hva som skjuler seg i den digre herregården i nærheten. Det loves kamp mot innavla og muterte skrullinger, og nye våpen å kverke dem med. For eksempel får vi en hendig hagle med to løp.

Point Lookout er foreløpig kun til Xbox 360 og PC, men Bethesda har tidligere sagt at de også vil gjøre den tilgjengelig på Playsation 3 etter hvert.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden