Futuristisk action med CryEngine

Merchants of Brooklyn får dato

Det spennende skytespillet Merchants of Brooklyn dukker snart opp på Steam.

Paleo Entertainment har nå kunngjort at Merchants of Brooklyn skal lanseres over Steam 17. mars i år. Dette er et førstepersons skytespill som benytter seg av CryEngine 2-motoren, som er mest kjent fra Crysis-spillene.

Spillet foregår i et post-apokalyptisk New York, hvor kampen for å overleve krever det ytterste av byens innbyggere. I sin hunger etter billig arbeidskraft har man klonet en hel hær av neanderthalere. De neanderthalerne det ikke var bruk for ble slengt ut i slummen, hvor de fikk klare seg selv.

Du spiller en neanderthalerkriger som har fått den ene armen kuttet av og erstattet med en robotarm, og som nå er litt sur på omverdenen. Nå må du rømme fra byens kriminelle underverden, frigjøre resten av neanderthalerfolket, og ta makten i New York.

Utviklerne skryter av ødeleggbare og interaktive miljøer, en unik grafikkstil, massevis av mørk humor og action, og et flerspillerfokusert spilldesign.

Spillet skal etter planen også komme til PS3 og Xbox 360, men det er ikke kjent når disse versjonene dukker opp (eller når PC-versjonen eventuelt får en lansering i butikkene).

Finn ut mer om Merchants of Brooklyn på spillets offisielle nettsted.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden