FIFA 22

Messi fortsatt den beste spillerfiguren i FIFA 22

Ronaldo har falt én plass, ingen Haaland blant de 20 beste.

EA

Med bare et par uker igjen til lanseringen av FIFA 22, har EA avslørt spillets offisielle spillerrangeringer. Listen over de 22 beste fotballspillerne i verden – ifølge EA – har ikke endret seg drastisk siden FIFA 21, men har likevel skapt en del debatt blant fans.

Messi på topp.
EA

Igjen troner Argentinas Lionel Messi på topp, med sine 93 poeng. Bak ham har det imidlertid blitt kontroversielt, etter at Cristiano Ronaldo og Robert Lewandowski har byttet plass.

LES OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær blir FUT-helt i FIFA 22 »

Resten av de 22 beste spillerne i FIFA 22.
EA

At sistnevnte klatrer opp til 92 er nok ikke ufortjent, gitt hans storspill for Bayern München det siste året. Ronaldos fall fra 92 til 91 har imidlertid fått mye kritikk, ettersom han var toppscorer i både Serie A og fotball-EM.

Ronaldo deler dermed tredjeplassen, sammen med blant annet Kevin De Bruyne, Kylian Mbappé og Neymar Jr. Oblak, Kane, Kanté og Neuer tar de øvrige plassene på topp 10-lista.

En som ikke dukket opp på EAs oversikt over de 22 beste i FIFA 22 er Erling Braut Haaland. Nordmannen er rangert som 88, ett poeng bak en bråte med spillere som for eksempel Salah, Van Dijk, Son og Mané.

FIFA 22 lanseres 1. oktober, på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch og Google Stadia.

Vi har testet det kommende fotballspillet.
Les vår sniktitt på FIFA 22 »

Siste fra forsiden