FIFA 22

Slik blir det å spille FIFA 22

Ny trailer går gjennom de største endringene, inkludert nestegenerasjonseksklusive HyperMotion.

Et nytt FIFA-spill slippes som vanlig i høst, og nå har EA dratt sløret av mange av de største endringene som kommer til årets utgave. Nyhetene listes opp en etter en i en fire minutter lang gameplay-trailer, som du kan se i videovinduet over.

Her legges det blant annet vekt på nye og bedre animasjoner, som denne gangen er fanget opp gjennom motion capture og foret inn i spillet gjennom «machine learning». Dette leder til over 4000 nye animasjoner, og det nye systemet utviklerne har valgt å kalle HyperMotion.

Vift med armene i FIFA 22.
EA
De fleste spillerne blir smartere i FIFA 22.

Sistnevnte tar sikte på å fange opp og videreformidle noen av de unike bevegelsene og stilene verdens beste spillere innehar, og blir eksklusivt for den nye konsollgenerasjonen.

Ellers skal både angrepsspillere være smartere, forsvarsspillere mer samkjørt og keepere mer naturtro i sine reaksjoner på banen.

Vi har allerede fått testet spillet, og hadde mye å meddele tidligere i sommer:

– Det totale inntrykket så langt er at det vi har fått se og teste av FIFA 22 så langt virker som et godt steg i riktig retning. Den nye teknologien er merkbar mest i bevegelser, animasjoner og hvordan spillere reagerer og oppfører seg i nesten alle faser av spillet. Det er en bedre flyt, og dermed kjennes det også bedre ut [sic], skrev Gøran Solbakken i sin sniktitt.

FIFA 22 slippes på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows og Google Stadia den 1. oktober, mens en mindre omfattende Nintendo Switch-utgave også er planlagt.

LES OGSÅ: Slik ser Mexico ut i Forza Horizon 5 »

Siste fra forsiden