FIFA 22 - Ole Gunnar Solskjær

Ole Gunnar Solskjær blir FUT-helt i FIFA 22

Manchester United-spilleren gjør comeback.

EA

FIFA 22 introduserer såkalte FUT Heroes, gamle fotballhelter som for lengst har lagt skoene på hylla, men som en gang skapte magi på gressmatta. EA har så langt avduket 12 av disse heltekortene, og torsdag ble det klart at Ole Gunnar Solskjær er blant de utvalgte.

LES OGSÅ: Vi har spilt FIFA 22 »

Ole Gunnar Solskjær fra sin tid som Molde-trener.
Tor Atle H. Kleven (CC BY-SA 3.0)

Den tidligere Manchester United-spilleren – og nå Manchester United-treneren – fikk en lynrask introduksjon under forhåndsshowet før EA Play Live. Utvikleren viste frem kortet til Solskjær, som er rangert som 86 av 99 mulige poeng på FIFAs ferdighetsskala. Tilsynelatende blir det altså litt futt i gamle Solskjær når han inntar digitale fotballbaner senere i år.

Fellers for FUT-heltene er at de har ett bestemt øyeblikk knyttet til hvert av kortene. Disse øyeblikkene danner igjen grunnlaget for hva slags fordel kortene gir til resten av FUT-laget, forklarer EA.

Akkurat hvilket Solskjær-øyeblikk som er plukket ut er foreløpig ikke bekreftet, men skal vi gjette må det vel være overtidsscoringen som sikret seier over Bayern München i Champions League-finalen i 1999.

FIFA 22 skal lanseres 1. oktober for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. En enklere Legacy-utgave kommer også til Nintendo Switch etter hvert.

LES OGSÅ: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær kjøper seg inn i norske Ulti Agency »

Siste fra forsiden