– Insomniac sprenger grenser

Metacritic eller livet

Utviklerens nye multiplattformspill skal slå alt de har laget til PlayStation 3.

I et nylig intervju med Eurogamer kunne David DeMartini, sjef for EAs underavdeling EA Partners, meddele at de har ekstrem tillit til Insomniac Games' kommende multiplattformspill.

– De gjør som Insomniac gjør, og det Insomniac gjør er å lage høykvalitetsopplevelser som forbrukerne elsker. Nå bryter de grenser hva gameplay angår, uten at jeg skal påstå at de driver på med 4D eller noe, meldte sjefen entusiastisk.

Nye jaktmarker

Et av Insomniacs kommende spill, Ratchet & Clank: All 4 One.

Insomniac Games er hovedsakelig kjent for sine spill i Ratchet & Clank- og Resistance-seriene, som alle har hatt to ting til felles: de har vært PlayStation 3-eksklusive og de har nytt stor suksess både salgs- og kritikermessig:

– Denne gjengen har satt lista på 90 Metacritic-poeng jevnlig, og med dette spillet tror jeg faktisk de kommer til å ta det enda høyere. De har utført en virkelig kreativ idé på strålende vis.

Nå vet vi heldigvis bedre enn å ta alle offisielle uttalelser fra spillsjefer for god fisk, men det er klart at Insomniac er et av ikke altfor mange studioer som er kapable til å nå slike høyder. Det bør likevel tas med i betrakning at de også utvikler to andre spill, PlayStation 3-titlene Resistance 3 og Ratchet and Clank: All 4 One.

Det er uvisst både når vi får vite akkurat hva studioets kommende multiplattformtittel er, og akkurat når det kommer. DeMartini har likevel betryggende ord:

– Det er en stund til [Insomniac] når målstreken, men basert på historien deres så har jeg all tillit til at de når den. Jeg tror ikke det blir lenge til vi deler noen av spillets konsepter, for de viser en utrolig framgang. Teknologiens modenhet og teamet deres gjør at de raskt kan samle sammen konsepter og vise dem for allmennheten for å få nødvendige tilbakemeldinger.

Og med det kan det se ut som om vi får noen sårt tiltrengte smakebiter snart.

Siste fra forsiden