Metal Gear Solid endelig til Playstation Network

Snart får vi endelig muligheten til å oppleve Snakes første eventyr på dagens konsoller.

Konami og deres Metal Gear-serie har fått mye oppmerksomhet i det siste. I forkant av E3-messen hjemsøkte de internett med en mystisk hjemmeside som viste seg å være forspillet for kommende MGS: Rising til PS3 og Xbox 360 samt MGS: Peace Walker til PSP.

Forrige uke slapp Konami både et såkalt "Greatest Hits" album fra MGS4 og et nytt brett til Metal Gear Online, hvor forøvrig Snake også ble en spillbar figur. Dette ble ytterligere markert med en såkalt nybegynner-kampanje som gir alle nye spillere 5000 poeng til kjøp av våpen og utstyr i MGO.

Selv om disse annonseringene var både vel og bra, var det likevel en som skilte seg ut – nemlig det at vi endelig kan få spille Snakes første eventyr på PS3 og PSP. Det første spillet er fortsatt blant mange fans betraktet som det beste, til tross for at spillet nå er over 10 år gammelt.

Ettersom spillet er såpass gammelt og attpåtil krever en Playstation 1 (en PC-utgave finnes riktignok også) for å spilles, sier det seg selv at det er langt mellom eksemplarer, desto færre som er til salgs. Derfor er det nå veldig gledelig at snart alle som eier enten en Playstation 3 eller Playstation Portable endelig kan få glede seg med denne klassikeren.

Spillet vil trolig komme til salgs innen nokså kort tid, og har allerede fått en pris på 9.99 dollar, noe som trolig betyr rundt hundrelappen her til lands.

Konami har også lovet en en siste annonsering for Metal Gear-serien, hvor det spekuleres i såkalt troféstøtte for MGS4.

(Kilde: Examiner.com)

Siste fra forsiden