Metal: Hellsinger

Metal: Hellsinger er et rytmebasert skytespill fra Funcom

Doom møter Crypt of the Necrodancer.

Onsdag kveld sparket IGN i gang sin E3-erstatter, kalt IGN Expo. Blant de mange gjestene som viste frem spill under showets første dag var Funcom, som hadde med seg skytespillet Metal: Hellsinger.

Pang.
Funcom

Spillet – utviklet av The Outsiders og regissert av Battlefield: Bad Company 2-sjef David Goldfarb – kombinerer Doom med Crypt of the Necrodancer i actionfylt rytmeharmoni. Her skal man knerte utallige demoner i takt med musikken, og desto flinkere du er til å følge rytmen, desto mer effektiv er du i kamp.

Som du kan se i traileren over er det tungmetall som står på menyen. The Outsiders er basert i Sverige, og derfor er det heller ikke rart at studioet har fått med seg flere svenske artister på prosjektet – inkludert Mikael Stanne fra Dark Tranquility og Björn Strid fra Soilwork.

Teamet har også hentet inn spillkjendis og stemmeskuespiller Troy Baker til å geleide spillere gjennom historiemodusen i Metal: Hellsinger. For de som er ute etter større utfordringer lokker The Outsiders med en egen Challenge-modus, der man kan måle seg mot spillere over hele verden.

Metal: Hellsinger har foreløpig ingen eksakt slippdato, men det jobbes mot lansering en gang i 2021. Spillet blir da å finne på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X.

LES OGSÅ: Bungie skal jobbe med Destiny 2 i flere år fremover i stedet for å lage en oppfølger »

Siste fra forsiden