Metal: Hellsinger - Essential Hits Pack

Herlige Metal: Hellsinger tar et avbrekk fra tungmetall i ny utvidelse

Pop og rock står på menyen, med sanger fra blant annet Gorillaz, Depeche Mode og Muse.

Metal: Hellsinger, rytmeskyteren fra The Outsiders og Funcom, fikk denne uken en ny utvidelse. Denne gangen tar spillet en pause fra metall, til fordel for pop og rock fra blant annet Gorillaz, Muse og Depeche Mode.

Essential Hits Pack – som koster 99 kroner – byr på åtte låter for spillere å knerte demoner i takt med. Her er sangene som inkluderes i pakken:

  • Gorillaz - Feel Good Inc
  • Muse - Uprising
  • Icona Pop - I Love It (feat. Charli XCX)
  • DVBBS & Borgeous - Tsunami
  • Depeche Mode - Personal Jesus
  • Disturbed - Down With the Sickness
  • Galantis - Runaway (U & I)
  • Paramore - Misery Business
Nye Metal: Hellsinger-låter.
Funcom

Lanseringen kommer imidlertid med to ankepunkter. For det første er ikke sangene redigert på samme måte som spillets opprinnelige låter, som for eksempel slenger inn vokalen når du bygger opp en høy combo. Sangene er også ikke unntatt fra DMCA-regler, så Funcom anbefaler at man er forsiktig med å streame eller legge ut video av spilling.

Ellers har utvikleren rullet ut en mindre oppdatering med fiksing av feil i Metal: Hellsinger. Denne nullstiller også ledertavla, så spillere må hive seg rundt igjen for å sette en høy poengsum på spillets nye og eksisterende nivåer.

Vi storkoste oss med Metal: Hellsinger da det opprinnelig ble lansert i fjor. Anmelder Jørgen Bordal Andersen savnet litt mer fiendevariasjon, men lot seg rive med av skytingen og musikken.

– I løpet av timene det tok meg å komme gjennom historien hørte jeg mye fet musikk, slaktet flere demoner enn jeg kan telle og koste meg gløgg. Fiendegalleriet hadde ikke hatt vondt av litt mer variasjon, både blant de vanlige helvetstroppene og i sjefskampene. Bortsett fra det sitter kampsystemet godt. Det flyter stort sett utrolig bra, og føles både polert og gjennomført, lød konklusjonen den gang.

Musikk står sentralt i det neste spillet fra Compulsion Games.
Se den første traileren for South of Midnight »

Siste fra forsiden