Microsoft gir ut Circle of Doom

Microsoft har fortalt at de vil gi ut Kingdom Under Fire: Circle of Doom til Xbox 360, samtidig som de ser ut til å droppe PC-versjonen.

Kingdom under Fire: Circle of Doom er et actioneventyr hvor vi får skape vår egen helt og ta ham eller henne med på eventyr i tilfeldig genererte katakomber og huler, hvor vi kan forvente å finne enorme rikdommer men også massevis av grusomme monstre som overlever i mørket ved å fange og spise intetanende helter.

Er det en ting som historisk sett har kjennetegnet Kingdom Under Fire-spillene, så er det den enorme mengden fiender på skjermen samtidig, og Circle of Doom er ikke noe unntak. Blueside forteller at du kan regne med å bli angrepet av tusener av fiender samtidig, og at overlevelse krever total kontroll over spillets intuitive kampsystem.

Spillet kommer også til å støtte spilling over Xbox Live. Blueside vil ikke ut med konkrete detaljer om dette enda, men det fortelles at heltene blant annet får mulighet til å rekruttere opp til fire lagmedlemmer og samarbeide seg gjennom spillets enspillerdel.

Microsoft har nå fortalt at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til Kingdom Under Fire: Circle of Doom, og at spillet vil komme i salg i løpet av andre kvartal 2007. På tross av Microsofts stadige løfter om å revitalisere PC-markedet, markedsføres spillet nå som Xbox 360-eksklusivt. Vi kan jo håpe at Blueside får noen andre til å gi ut den tidligere kunngjorte PC-versjonen etter hvert, slik BioWare har gjort med Jade Empire.

Siste fra forsiden