Xbox One S All-Digital Edition

Microsoft har avduket konsollen uten diskdrev

Møt Xbox One S All-Digital Edition.

Etter over et halvår med rykter trakk Microsoft omsider sløret av sin heldigitale Xbox One-konsoll denne uken. Maskinen skal hete Xbox One S All-Digital Edition, og lanseringsdatoen er satt til 7. mai – altså om knappe tre uker.

Via sine nettsider forteller Microsoft at konsollen er identisk den eksisterende Xbox One S-maskinen, med unntak av at diskdrevet mangler. Det enkle konseptet er noe selskapet selv har det litt morsomt med, i traileren som du kan se øverst i saken.

Mens fysiske spilldisker ikke funker med All-Digital Edition, støtter den hele biblioteket med over 1300 spill som er tilgjengelige digitalt for en vanlig Xbox One S. For de som vil se på TV-serier eller film, byr maskinen også på Netflix og andre strømmetjenester i 4K-oppløsning.

For spillere som velger den heldigitale løsningen blir prisen lavere enn vanlig, men kanskje ikke så mye som en skulle tro.

En pakke med Xbox One S All-Digital Edition og spillene Minecraft, Sea of Thieves og Forza Horizon 3 blir tilgjengelig fra 2299 kroner, gjennom enten Microsoft-butikken eller andre utvalgte forhandlere. Til sammenligning skal du ikke lete lenge for å finne butikker som tilbyr den opprinnelige Xbox One S med minst ett spill til under 2350 kroner.

Microsoft jobber også med sin neste konsollgenerasjon.
Selskapet lager visstnok to nye maskiner, som kan lanseres i 2020 »

Siste fra forsiden