Føl rytmen i april

Minispill for de med rytmesans

Musikksuksessen Rhythm Paradise er på vei til Europa.

Det Nintendo-utviklede DS-rytmespillet Rhythm Heaven Gold har solgt over 1,5 millioner eksemplarer i Japan, og neste måned slippes spillet i Europa. Den europeiske utgaven har fått navnet Rhythm Paradise, og utgis 30. april.

Rhythm Paradise er et musikkspill av den sære, japanske sorten. Det fungerer som et Warioware med fokus på rytme og med et mindre hektisk tempo. Gjennom femti merkelige minispill skal du utføre diverse handlinger i takt til musikken. Ved å trykke og sveipe DS-pennen over skjermen holder du rytmen og utfører dine besynderlige oppgaver.

Et spill går for eksempel ut på å hjelpe en samurai med å slå ned ninjaer på et gatehjørne. I andre spill må du nappe skjegg av løker eller lede roboter i dans. Mer normale gjøremål som bordtennis og dirigering står også på programmet. De som vil ha en skikkelig utfordring kan teste spesielle evighetsspill som blir tøffere jo lengre du klarer å spille dem.

Hvis du gjør det godt i de ulike oppgavene kan du låse opp flere minispill og ny musikk å spille til. Perfekte framføringer belønnes ved å at du kan høre på musikken når som helst uten å måtte spille den tilhørende oppgaven.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden