Molyneux vil gi Syndicate-hjelp

Originalskaperen tilbyr EA 24 timer gratis konsultasjon.

Lionhead Studios-sjef Peter Molyneux var produsent på det originale Syndicate, signert Bullfrog Games i 1993. Det taktiske actionspillet har blitt en klassiker for ettertiden.

Det er EA som eier merkevaren i dag, og det har lenge svirret rykter om at en ny versjon av spillet er på vei. Det nye Syndicate skal visstnok være i utvikling hos svenske Starbreeze Studios, som tidligere har stått bak The Chronicles of Riddick og The Darkness.

Det originale Syndicate.

Selv om dette aldri har blitt bekreftet tilbyr Molyneux 24 timer av sin tid for å gi EA råd om spillet – helt gratis!

– Det føles bra at noe du har laget fortsatt har livets rett. Men min første tanke var: Jeg skulle ønske jeg hadde en dag med dem for å fortelle hva som virkelig er spesielt med Syndicate, sier Molyneux ifølge CVG.

Og han fortsetter:

– De er smarte mennesker, og jeg er sikker på at de finner ut av det. Likevel, det er som å se et av sine barn vokse opp og gjøre noe med livet sitt. Du vil liksom være litt involvert. Det kom et Populous på DS, det var ok. Jeg skulle likevel ønske jeg hadde ti minutter med dem (uviklerne) helt i starten av prosjektet.

Molyneux hevder at han selv ikke er noen fan av nye versjoner av gamle spill, fordi det er mange nye ideer å ta tak i. Videre sier han at Fable II og III ikke kan ses på som tradisjonelle oppfølgere, fordi Lionhead endret så mye fra spill til spill.

Fable III kommer for øvrig til PC 19. mai i år. Det er allerede ute på Xbox 360.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden