Mongolene kommer

Den første utvidelsespakken til Civilization V er like rundt hjørnet.

Slik starter det mongolske scenarioet.

Det er knapt en måned siden Civilization V marsjerte inn og erobret datamaskiner verden over. Nå venter en ny invasjon. Det er tid for Genghis Khan og hans mongolske horder å gjøre sitt inntog i form av nedlastbart innhold.

25. oktober vil alle Civilization-spillere kunne laste ned en utvidelsespakke som inneholder den nevnte krigsherren som en spillbar leder, og også et scenario hvor du skal hjelpe mongolerne å legge verden for sine føtter. Denne pakken skal ifølge Civilization5.com være helt gratis.

Kan den kinesiske mur stå imot de mongolske horder?

Dette er ikke den eneste nedlastbare pakken som blir gjort tilgjengelig. Samme dato vil også babylonerne, ledet av Nebuchadnezzar II, være klar for nedlasting. Denne har så langt bare vært tilgjengelig for de som kjøpte den digitale deluxe-utgaven av spillet, men nå kan altså alle få prøve å styre verden med mannen som skapte Babylons hengende hager. I motsetning til mongolerpakken er ikke denne gratis. Den europeiske prisen er enda ikke offentliggjort, men i Nord-Amerika må man ut med fem dollar for denne beskjedne utvidelsen.

For mer informasjon om Civilization 5 kan du sjekke ut vår anmeldelse fra forrige måned. Synes du det er verdt å betale fem dollar for en ny spillbar sivilisasjon?

Siste fra forsiden