Return to Monkey Island

Monkey Island-skaperen: – Gleden over å dele ting har forsvunnet

Vil ikke snakke mer om spillet, og stenger kommentarfeltet på bloggen sin etter hard medfart.

Ron Gilbert tar grep etter negativ kritikk.
Devolver Digital, Brian McInnis at English Wikipedia - montasje Gamer.no

Tidligere denne uken fikk vi det første skikkeliget inntrykket av hvordan kommende Return to Monkey Island blir. Responsen i etterkant har ikke bare vært positiv – en god del misliker kunststilen utviklerne har gått for.

LES OGSÅ: Se første titt på Return to Monkey Island »

Nå ser Monkey Island-skaper Ron Gilbert seg nødt til å stenge ned kommentarfeltet på bloggen sin, GrumpyGamer.com, på grunn av responsen som åpenbart har blitt for mye for ham.

– Jeg stenger ned kommentarfeltet. Folk er bare slemme og jeg må slette personangrep, skriver han på nettsiden som er nede for øyeblikket.

Spillutvikler Daniel Albu har satt sammen noen av kommentarene, og deler dem på Twitter for å vise hva Gilbert sikter til.

Selv om responsen tydelig har påvirket Gilbert, har han etter sigende ingen planer om å gjøre endringer.

Return to Monkey Island.
Devolver Digital

– Det er et fantastisk spill, og alle på teamet er veldig stolte av det. Spill det eller ikke spill det, men ikke ødelegg det for alle andre. Jeg kommer ikke til å snakke noe mer om spillet. Gleden over å dele har blitt borte, forteller Gilbert.

Det er Rex Crowle, kunstneren bak LittleBigPlanet, Tearaway og Knights and Bikes, som står bak den mye omdiskuterte kunsstilen til Return of Monkey Island. Gilbert har skrytt av Crowle gjentatte ganger, senest i mai da den første kritikken rundt grafikkstilen begynte å ulme.

LES OGSÅ: Return to Monkey Island vil ha hint og en enklere vanskelighetsgrad »

Siste fra forsiden