Return to Monkey Island - konsoll

Return to Monkey Island til PlayStation 5 og Xbox Series X/S neste uke

Det mesterlige eventyrspillet kommer rett til Game Pass.

Devolver Digital kunne tirsdag avsløre at Return to Monkey Island er klart for lansering på den nyeste konsollgenerasjonen. Eventyrspillet ankommer PlayStation 5 og Xbox Series X/S den 8. november – halvannen måned etter lanseringen på PC, Mac og Nintendo Switch.

Return to Monkey Island.
Devolver Digital

De som abonnerer på Xbox Game Pass kan gå løs på spillet rett fra lanseringsdagen, uten å måtte betale noe mer enn det de allerede gjør for abonnementet.

Vellykket comeback

Return to Monkey Island ble først avduket i april i år. Spillet er teknisk sett nummer seks i rekken, men er kun det tredje fra seriens opprinnelige skaper – Ron Gilbert.

Comebacket ble svært så vellykket, med sin kombinasjon av klassiske eventyrspillkonsepter og moderne spillutvikling. Vår egen Audun Rodem var blant mange som sang lovord om Return to Monkey Island etter lanseringen.

– Return to Monkey Island er et spill om absurde pirathistorier, men det er også et spill som handler om å humre i skjegget over smart humor som treffer nesten hver gang. Det er lenge siden jeg har ledd så mye av et spill som jeg har gjort i løpet av mine nye 9 timer med Guybrush. Og selv om slutten kom ganske brått på, fikk jeg akkurat det jeg trengte, lød konklusjonen i vår anmeldelse.

LES OGSÅ: Microsoft tjener faktisk penger på Xbox Game Pass »

Siste fra forsiden