Return to Monkey Island

Se første titt på Return to Monkey Island

Ny trailer viser hvordan det blir å spille det nye spillet, og tyder på at vi får spille som Elaine.

Tirsdag ettermiddag slapp Devolver Digital en ny trailer som viser hvordan det blir å spille Return to Monkey Island.

Se traileren over, og et knippe skjermbilder nedenfor.

Return to Monkey Island slippes til PC og Nintendo Switch senere i år.

Finner endelig ut av Monkey Island-hemmeligheten?

Return to Monkey Island ser ut til å inneholde et rollegalleri med kjente figurer fra samtlige andre spill i serien. Selvfølgelig er de mest kjente hovedpersonene med – Guybrush, Elaine, LeChuck (og Stan) – men vi skimter også kjenninger som mannen ved fyrtårnet og piratrådet fra begynnelsen av det første Monkey Island-spillet, Wally fra det andre spillet, og hodeskallen Murray fra det tredje.

Skal vi dømme ut fra traileren ser det også ut som om vi denne gangen skal få styre Elaine – Guybrushs kjærlighetsinteresse fra de andre spillene.

I tillegg ytrer Guybrush noe litt spesielt i traileren: «Dette er fortellingen om da jeg endelig fant ut av hemmeligheten til Monkey Island». Om det faktisk skjer, får vi se.

LES TILBAKEBLIKK: Indiana Jones and the Fate of Atlantis er et klassisk mesterverk fra LucasArts »

Tar opp tråden etter Monkey Island 2

Return to Monkey Island lages av Ron Gilbert's Terrible Toybox – som utviklet pek-og-klikk-eventyret Thimbleweed Park – i samarbeid med Devolver Digital og Lucasfilm Games. Ron Gilbert er den opprinnelige skaperen til The Secret of Monkey Island, og vender dermed tilbake til serien som gjorde ham kjent.

En av de mer finurlige grepene som tas her er at spillet plukker opp tråden etter The Secret of Monkey Island og Monkey Island 2: LeChuck's Revenge.

Med seg på laget har Ron Gilbert flere av de opprinnelige utviklerne fra de første Monkey Island-spillene. Blant annet skal Dave Grossman være med på å skrive historien og designe spillet, slik han også gjorde med de to første Monkey Island-spillene, mens Michael Land står bak musikken sammen med Peter McConnel og Clint Bajakian som han jobbet med under LucasArts-dagene.

Dominic Armato vender også tilbake som stemmen til hovedperson Guybrush Threepwood – en rolle han har hatt siden Guybrush først fikk en stemme i det tredje spillet i serien.

LES OGSÅ: Slik kunne et pek-og-klikk-spill om Seinfeld sett ut »

Les også
Return to Monkey Island vil ha hint og en enklere vanskelighetsgrad

Siste fra forsiden